Declaració d'intencions

Benvinguts/des! Aquest blog no pretén arreglar el món. Només provarà de ser un espectador de les coses que passen en aquest poble que és El Prat. Amb una mirada crítica, parlant de les coses que creiem que haurien de millorar. Potser no serem amables, però serem sincers.

viernes, 2 de julio de 2010

Bici-carrers i zona blava...

Aquest últims dies, el nostre ajuntament ens ha informat de dos actuacions als carrers d'El Prat: una, la instauració de zona blava en un tram de la Avinguda Verge de Montserrat, i l'altra, la creació d'una xarxa urbana de bici-carrers.

La primera iniciativa, la zona blava, ens la expliquen ( amb follets informatius a la bústia o a la revista d'informació local "El Prat" ), dient-nos que "donarà servei a un amplíssim sector de la ciutat amb forta implantació de comerços, oficines de gestió, etc". Això s'entendria si fossin NOVES places d'aparcament, però no: han agafat places gratuïtes i les han fet de pagament. Ens prenen per idiotes?. Si volen fer que l'aparcament al Prat sigui de pagament, que ho facin, però que ens venguin la idea com si aquesta fos pel nostre bé, com a mínim sona cínic, en uns temps en que l'economia dels ciutadans és més que precària.

I l'altra iniciativa, els bici-carrers: han pintat una sèrie de carrers amb el logo d'una bici, i ens vénen ( un altre cop ) un bici-carrer. Les persones que fem servir la bici ( en general d'una forma cívica ) per moure'ns per la ciutat, ja sabem per on hem de circular. Si volien fer un servei, haurien de fer una xarxa molt més gran d'aparcaments per bicicletes, i així no ens obligarien a fer servir fanals, senyals i arbres -cosa que prohibeix la norma- i que, ens temem que tard o d'hora, constituirà una nova excusa per repartir sancions.
A banda de la despesa ( petita, però inútil ) en follets informatius i pintures a l'asfalt, la sensació que ens queda és que, o ens prenen per idiotes, o que realment som idiotes i ens tracten en conseqüència.
Aquesta és només l'opinió d'un pratenc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario