Declaració d'intencions

Benvinguts/des! Aquest blog no pretén arreglar el món. Només provarà de ser un espectador de les coses que passen en aquest poble que és El Prat. Amb una mirada crítica, parlant de les coses que creiem que haurien de millorar. Potser no serem amables, però serem sincers.

martes, 13 de julio de 2010

Remodelació de la mitjana del carrer Marina


Segons sembla, l'Ajuntament ha decidit reestructurar la mitjana del carrer Marina, fent actuacions per trams, per guanyar espai pels vehicles, traient part de les vorades que hi havia. S'ha d'agrair que ho facin ara, a l'estiu, que hi ha menys trànsit...
... Però, i tenint en compte que aquest vial havia estat re-urbanitzat fa menys de 10 anys, sembla una despesa extra per una falta de previsió. Fins i tot, gairebé tothom va veure al seu moment que aquesta mitjana era un nyap. Com podeu veure a les fotos, qualsevol caiguda des d'una moto pot significar el trencament d'un munt d'ossos ( un per cada vora-viu ), a banda del dubtós gust estètic. Si cadascú de nosaltres, a la nostra feina, hem de donar comptes per les nostres errades, se suposa que amb més raó, quan es fan servir diners públics, els responsables d'aquest desgavell ( abans i ara, perquè continuarà sent un perill per la circul.lació ) no haurien de continuar als seus llocs de decisió.
No sabem si qui ha pres la decisió d'aquesta modificació és la mateixa persona que va decidir la primera remodelació, però pensem que, sigui qui sigui, hauria de eliminar aquesta mitjana i posar una vorera de divisió normal i no pretendre ser tan original sacrificant lo funcional.
Aquesta és només l'opinió d'un pratenc

No hay comentarios:

Publicar un comentario