Declaració d'intencions

Benvinguts/des! Aquest blog no pretén arreglar el món. Només provarà de ser un espectador de les coses que passen en aquest poble que és El Prat. Amb una mirada crítica, parlant de les coses que creiem que haurien de millorar. Potser no serem amables, però serem sincers.

martes, 31 de agosto de 2010

Alegría... és Festa Major...

Fa uns dies parlava amb un bon amic, tot compartint unes cerveses, i ell va fer servir una expressió curiosa: Molta gent porta l'empanada al cap, i només dona senyals de vida cada quatre anys, a l'hora de votar a aquells als que ha estat criticant i que tornarà a criticar passades les eleccions... "L'empanada?", va dir: "No!, la truita de patates!"... Potser tots portem una truita de patates al cap...

El nostre Ajuntament ja ens ha informat de les activitats musicals que podrem gaudir durant la Festa Major, i descobrim que el plat fort (i dic el plat fort perquè de ben segur que és l'activitat més cara) serà l'actuació de Chenoa, "No arrisquem, que a veure la Chenoa hi anirà tothom". Portem ja uns quants anys amb aquesta política: El Koala, Andy & Lucas, etc.

La truita de patates al cap és això: La manca total de risc, de criteri, de reflexió, d'una banda per part dels nostres gestors públics, i d'altra banda de nosaltres mateixos, que, tant se valen els motius, omplirem la plaça per "gaudir" d'aquesta pseudo-artista.

Estaria bé que cada any, per aquestes dates, l'Ajuntament, a més de publicar el programa de Festes, inclogues el preu que s'ha pagat per cada activitat. Sembla lògic, ja que són els nostres diners i no està de més que tothom s'assabenti. I des d'aquí estem segurs que només el preu d'aquesta Chenoa ja supera la suma total de les altres activitats.

Aquesta és només l'opinió d'un pratenc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario